Athletic T-shirt Wise Violet Men

485,00 kr.

Size Guide

Beskrivelse

Denne chakra sports t-shirt til mænd er en fantastisk mulighed for at friske din garderobe med sportstøj op med et iøjnefaldende unikt chakradesign. T-shirten har fugtregulerende og antibakterielle egenskaber, så du forbliver tør og veltilpas, selv under den mest krævende workout eller løbetur.

Fås i størrelsen XS (34), S (36), M (38), L (40), XL (42), 2XL (44), 3XL (46).

Påtryk farven violet – kronechakra klassiske farve– serienavnet Wise
• Påtryk kronechakra symbol på begge skuldre
• 92% polyester, 8% spandex
• MaxDri fugtregulerende & MicroBlok antibakterielt materiale
• Meget blødt firevejs strækbart sportsmateriale
• Behagelig pasform
• Overlocksøm og dæksøm

VIGTIGT! Bemærk venligst, at kontakt med ru overflader og velcrobånd bør undgås, da disse kan trække i de hvide fibre i materialet og dermed ødelægge din t-shirt. Derfor foreslår vi, at du følger vejledningerne, så du kan lære, hvordan du skal behandle dit påtrykte tøj korrekt.

Dette produkt er noget HELT særligt!

Der følger en unik beskrivelse med, til hver tøjdel, som beskriver designets navn, chakrasymbolet, dets egenskaber og farve. Du kan vælge at tage til dig, hvis du synes det passer til dig. Læs mere her!

Print og levering!

Så snart du afgiver din ordre, tager det 2-7 hverdage at kreere dit produkt og den gennemsnitlige forsendelsestid er 6 hverdage alt efter leveringssted. Derfor er forventet leveringstid 14 hverdage efter bestillingen. At lave produkter på bestilling i stedet for i mængder hjælper med at mindske overproduktion. Så tak, fordi du træffer betænksomme købsbeslutninger!

Behandl dit chakratøj med omhu! Følg vaske og brugsvejledning her!

FØLG MED – TILMELD NYHEDSBREV

FØLG CHAKRA-TØJ.COM PÅ DE SOCIALE MEDIER