Beanie Star 7 Chakra

295,00 kr.

Beskrivelse

Denne bløde chakra fashionhue er ideel til festivaler, men også under din cykelhjelm, hvor den dækker godt for vinden. Den kan især bæres om foråret og om efteråret, fordi den er let og luftig i stoffet. Perfekt til udendørslivet, vandreturen, shelterturen, og når du sidder omkring bålet. Skal huen sidde løst, bestil gerne en størrelse større, end du normalt gør. Den kan også bruges i træningscentret, hvis du gerne vil pryde dit hår eller holde håret på plads, når du træner. Her anbefales det dog, at du bestiller en størrelse mindre, end du normalt gør, så den sidder helt tæt.

Fås i størrelsen S (36), M (38), L (40).

  • Star 7 chakra klassiske farver – serienavnet Star
  • 95% polyester, 5% spandex (materialesammensætningen kan variere med op til 1%)
  • Dobbeltforet
  • Almindelig pasform
  • Præcisionsklippet og håndsyet efter påføring af design in-house hos Printful i Litauen
  • Logo ” Tina Nurby” er printet på ydersiden af huen

VIGTIGT! Bemærk venligst at det ikke anbefales at huen bæres med indersiden udad pga. synlige syninger. Vaskes ved 30° C. Vi foreslår, at du følger vejledningerne, så du kan lære, hvordan du skal behandle dit påtrykte tøj korrekt.

Dette produkt er noget HELT særligt!

Der følger en unik beskrivelse med, til hver tøjdel, som beskriver designets navn, chakrasymbolet, dets egenskaber og farve. Du kan vælge at tage til dig, hvis du synes det passer til dig. Læs mere her!

Print og levering!

Så snart du afgiver din ordre, tager det 2-7 hverdage at kreere dit produkt og den gennemsnitlige forsendelsestid er 6 hverdage alt efter leveringssted. Derfor er forventet leveringstid 14 hverdage efter bestillingen. At lave produkter på bestilling i stedet for i mængder hjælper med at mindske overproduktion. Så tak, fordi du træffer betænksomme købsbeslutninger!

Behandl dit chakratøj med omhu! Følg vaske og brugsvejledning her!

Du kan måske også lide…

FØLG MED – TILMELD NYHEDSBREV

FØLG CHAKRA-TØJ.COM PÅ DE SOCIALE MEDIER