Headband Balance Rose

110,00 kr.

Size Guide

Beskrivelse

Pandebåndet, som både har været på mode og ude af mode siden 1920’erne, er igen højeste mode. Pandebåndet er egentlig beregnet til sport, men det bløde og strækbare materiale er behageligt både til dagligdagsbrug og til træning. Det er fremstillet af materialer, der er blevet til overs fra andre tøjprodukter, så det er det perfekte valg for dig der er økologibevidst.

Fås i størrelsen Medium & Large.

Beskrivelse:
• Påtryk hjerte chakra design med farven rosa og hjerte chakra symbolet – serienavnet Balance
• 82 % polyester, 18 % spandex
• Firevejs strækbart materiale, som kan strækkes både på tværs og i længderetningen
• Vaskeanvisning, som kan hives af
• UPF 50+ (UVA og UVB stråler beskyttelse) hvilket betyder at den blokerer 98% af solens skadelige stråler

VIGTIGT! Bemærk venligst, at kontakt med ru overflader og velcrobånd bør undgås, da disse kan trække i de hvide fibre i materialet og dermed ødelægge dit headband. Derfor foreslår vi, at du følger vejledningerne, så du kan lære, hvordan du skal behandle dit påtrykte tøj korrekt.

Dette produkt er noget HELT særligt!

Der følger en unik beskrivelse med, til hver tøjdel, som beskriver designets navn, chakrasymbolet, dets egenskaber og farve. Du kan vælge at tage til dig, hvis du synes det passer til dig. Læs mere her!

Print og levering!

Så snart du afgiver din ordre, tager det 2-7 hverdage at kreere dit produkt og den gennemsnitlige forsendelsestid er 6 hverdage alt efter leveringssted. Derfor er forventet leveringstid 14 hverdage efter bestillingen. At lave produkter på bestilling i stedet for i mængder hjælper med at mindske overproduktion. Så tak, fordi du træffer betænksomme købsbeslutninger!

Behandl dit chakratøj med omhu! Følg vaske og brugsvejledning her!

Du kan måske også lide…

FØLG MED – TILMELD NYHEDSBREV

FØLG CHAKRA-TØJ.COM PÅ DE SOCIALE MEDIER