Rash Guard Awareness Yellow Men

630,00 kr.

Size Guide

Beskrivelse

Lad ikke solskoldning, vind, sand eller andre vejrforhold ødelægge din dag!
Denne glatte og alsidige langærmede rashguard vil beskytte dig, mens du dyrker sport. Den er tætsiddende med flade ergonomiske søm og en anelse længere end din almindelige t-shirt, så den er ekstra behagelig og yder større beskyttelse. Ideel til paddelboarding, vindsurfing under våddragten eller når vejret er for varmt til en våddragt. Den beskytter også mod udslæt og irriteret hud.

Fås i størrelsen XS (34), S (36), M (38), L (40), XL (42), 2XL (44), 3XL (46).

• Påtryk farven gul – solar plexus klassiske farve – serienavnet Awareness
• 82 % polyester, 18 % spandex
• Meget blødt firevejs strækbart materiale, som kan strækkes både på tværs og i længderetningen
• UPF 50+ (UVA og UVB stråler beskyttelse) hvilket betyder at den blokerer 98% af solens skadelige stråler
• Behagelig lang dragt med ærmer
• Flad søm og dæksøm
• Præcisionsklippet og håndsyet efter påføring af design in-house hos Printful i Litauen
• Logo ” Tina Nurby” er printet foran på ydersiden

Beskrivelse: For at sikre dig at din rashguard holder så længe som muligt, anbefaler vi, at du skyller den grundigt efter brug hver gang, så du fjerne eventuelle rester af sand og salt efter windsurfing eller strandtur.

VIGTIGT! Bemærk venligst, at kontakt med ru overflader og velcrobånd bør undgås, da disse kan trække i de hvide fibre i materialet og dermed ødelægge din rashguard. Derfor foreslår vi, at du følger vejledningerne, så du kan lære, hvordan du skal behandle dit påtrykte tøj korrekt.

Dette produkt er noget HELT særligt!

Der følger en unik beskrivelse med, til hver tøjdel, som beskriver designets navn, chakrasymbolet, dets egenskaber og farve. Du kan vælge at tage til dig, hvis du synes det passer til dig. Læs mere her!

Print og levering!

Så snart du afgiver din ordre, tager det 2-7 hverdage at kreere dit produkt og den gennemsnitlige forsendelsestid er 6 hverdage alt efter leveringssted. Derfor er forventet leveringstid 14 hverdage efter bestillingen. At lave produkter på bestilling i stedet for i mængder hjælper med at mindske overproduktion. Så tak, fordi du træffer betænksomme købsbeslutninger!

Behandl dit chakratøj med omhu! Følg vaske og brugsvejledning her!

FØLG MED – TILMELD NYHEDSBREV

FØLG CHAKRA-TØJ.COM PÅ DE SOCIALE MEDIER