Rash Guard Power Red Women

630,00 kr.

Size Guide

Beskrivelse

Denne langærmede rashguard med unikt chakradesign kan du især benytte i solen.

Den er vand og sandafskærmende når du dyrker udendørs sport og har en lækker tætsiddende pasform, flade ergonomiske søm og en lang længde. Ideel til vindsurfing under våddragten, når du sejler og paddelboarding. Den kan også beskytte din hud mod udslæt og irriteret hud.

Fås i størrelsen XS (34), S (36), M (38), L (40), XL (42), 2XL (44), 3XL (46).

• Påtryk farven rødrodchakra klassiske farve – serienavnet Power
• 82 % polyester, 18 % spandex
• Meget blødt firevejs strækbart materiale, som kan strækkes både på tværs og i længderetningen
• UPF 50+ (UVA og UVB stråler beskyttelse) hvilket betyder at den blokerer 98% af solens skadelige stråler
• Behagelig lang dragt med lange ærmer
• Logo ” Tina Nurby” er printet foran på ydersiden

Beskrivelse: For at sikre dig at din rashguard holder så længe som muligt, anbefaler vi, at du skyller den grundigt efter brug hver gang, så du fjerne eventuelle rester af klorin og salt.

VIGTIGT! Bemærk venligst, at kontakt med ru overflader og velcrobånd bør undgås, da disse kan trække i de hvide fibre i materialet og dermed ødelægge din rashguard. Derfor foreslår vi, at du følger vejledningerne, så du kan lære, hvordan du skal behandle dit påtrykte tøj korrekt.

Dette produkt er noget HELT særligt!

Der følger en unik beskrivelse med, til hver tøjdel, som beskriver designets navn, chakrasymbolet, dets egenskaber og farve. Du kan vælge at tage til dig, hvis du synes det passer til dig. Læs mere her!

Print og levering!

Så snart du afgiver din ordre, tager det 2-7 hverdage at kreere dit produkt og den gennemsnitlige forsendelsestid er 6 hverdage alt efter leveringssted. Derfor er forventet leveringstid 14 hverdage efter bestillingen. At lave produkter på bestilling i stedet for i mængder hjælper med at mindske overproduktion. Så tak, fordi du træffer betænksomme købsbeslutninger!

Behandl dit chakratøj med omhu! Følg vaske og brugsvejledning her!

Du kan måske også lide…

FØLG MED – TILMELD NYHEDSBREV

FØLG CHAKRA-TØJ.COM PÅ DE SOCIALE MEDIER