Scrunchie Power Red

Original price was: 130,00 kr..Current price is: 95,00 kr..

Beskrivelse

Dette unikke chakra-hårelastik er med bæredygtighed in mente fremstillet af restmaterialer fra fremstillingen af andre produkter. Lige som ikoniske 90’er produkter som f.eks. bæltetasker og morjeans er hårbånd blevet virkelig populære inden for de seneste år. De passer til al slags tøj, enten fordi de matcher, eller netop fordi de skiller sig ud, og så giver de dig mulighed for at sætte dit hår, lige som du vil.

Fås i størrelsen One size.

  • Farven rød med rodchakra symbolet og en hvid sløjfe.
  • 91% genanvendt polyester, 9% spandex (materialesammensætningen kan variere med op til 3%)
  • Firevejs strækbart mikrofibermateriale
  • Åndbart og hurtigttørrende materiale
  • Glat og strækbart materiale på ydersiden, elastik indeni
  • Fremstillet af restmaterialer fra fremstillingen af andre produkter
  • Aftagelig sløjfe
  • Logo ” Tina Nurby” er printet på ydersiden

Ansvarsfraskrivelse: Produktet vil måske ikke ligne modellen helt, da sløjfen sættes på med hånden. Sløjfen kan tages af og justeres efter dit ønske. Vi foreslår desuden, at du følger vejledningerne, så du kan lære, hvordan du skal behandle dit påtrykte tøj korrekt.

Dette produkt er noget HELT særligt!

Der følger en unik beskrivelse med, til hver tøjdel, som beskriver designets navn, chakrasymbolet, dets egenskaber og farve. Du kan vælge at tage til dig, hvis du synes det passer til dig. Læs mere her!

Print og levering!

Så snart du afgiver din ordre, tager det 2-7 hverdage at kreere dit produkt og den gennemsnitlige forsendelsestid er 6 hverdage alt efter leveringssted. Derfor er forventet leveringstid 14 hverdage efter bestillingen. At lave produkter på bestilling i stedet for i mængder hjælper med at mindske overproduktion. Så tak, fordi du træffer betænksomme købsbeslutninger!

Behandl dit chakratøj med omhu! Følg vaske og brugsvejledning her!

Du kan måske også lide…

FØLG MED – TILMELD NYHEDSBREV

FØLG CHAKRA-TØJ.COM PÅ DE SOCIALE MEDIER