Swim trunks Awareness Yellow

480,00 kr.

Size Guide

Beskrivelse

Bukserne tørrer hurtigt og har et silkeagtigt inderfor, som ikke kradser

Disse badebukser klistrer ikke fast på benene, når du kommer op af vandet. De er meget behagelige at bære og så er de lavet af genanvendt materiale med påtrykt chakradesign. Maksimal komfort og minimal hudirritation på de lange dage ved stranden og som en lille ekstra bonus netmasket for, som ikke kradser, netlommer og små indersidelommer til dine værdigenstande.

Fås i størrelsen 2XS, 1XS, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL , 4XL, 5XL, 6XL

• Påtryk farven gulsolar plexus klassiske farve– serienavnet Awareness
• 91 % genanvendt polyester, 9 % spandex
• For: 92 % polyester, 8 % spandex
• Firevejs strækbart vandafvisende mikrofibermateriale
• Elastisk linning med træksnor
• UPF 50+ beskyttelse (UVA og UVB stråler beskyttelse) hvilket betyder at den blokerer 98% af solens skadelige stråler

Brugsvejledning: Vi anbefaler, at du vasker badebukserne med tøj i samme farve. Bukserne bør heller ikke vrides i forbindelse med vask. Badebukserne vil holde længere, hvis du vasker dem grundigt efter brug hver gang og dermed fjerner eventuelt salt/klorin.

Hvordan fremstilles genanvendt polyester?
Genanvendt polyester fremstilles ved at knuse plasticprodukter, så du får en masse små stykker. Disse små stykker omdannes dernæst til garn og til fibre, og til sidst bliver det til genanvendt polyester. På den måde er der noget af det fremstillede plasticaffald, som ikke ender på lossepladser.

Dette produkt er noget HELT særligt!

Der følger en unik beskrivelse med, til hver tøjdel, som beskriver designets navn, chakrasymbolet, dets egenskaber og farve. Du kan vælge at tage til dig, hvis du synes det passer til dig. Læs mere her!

Print og levering!

Så snart du afgiver din ordre, tager det 2-7 hverdage at kreere dit produkt og den gennemsnitlige forsendelsestid er 6 hverdage alt efter leveringssted. Derfor er forventet leveringstid 14 hverdage efter bestillingen. At lave produkter på bestilling i stedet for i mængder hjælper med at mindske overproduktion. Så tak, fordi du træffer betænksomme købsbeslutninger!

Behandl dit chakratøj med omhu! Følg vaske og brugsvejledning her!

FØLG MED – TILMELD NYHEDSBREV

FØLG CHAKRA-TØJ.COM PÅ DE SOCIALE MEDIER