Tank Top Vitality Orange Women

270,00 kr.

Size Guide

Beskrivelse

Lækker, behagelig, strækbar top

Denne figursyede top med sit unikke chakra design er med sit glatte mikrofibergarn og strækbare materiale perfekt til både aktiv træning indenfor, og en hyggedag udenfor og så beskytter den imod solens skadelige stråler. Toppen sidder lige under hofterne og så er den længere bagpå end foran.

Fås i størrelsen XS (34), S (36), M (38), L (40), XL (42).

• Påtryk farven orangeharachakra klassiske farve – serienavnet Vitality
• 82 % polyester, 18 % spandex
• Firevejs strækbart materiale, som kan strækkes både på tværs og i længderetningen.
• UPF 50+ (UVA og UVB stråler beskyttelse) hvilket betyder at den blokerer 98% af solens skadelige stråler
• Fremstillet af glat og behageligt mikrofibergarn

VIGTIGT! Bemærk venligst, at kontakt med ru overflader og velcrobånd bør undgås, da disse kan trække i de hvide fibre i materialet og dermed ødelægge din top. Derfor foreslår vi, at du følger vejledningerne, så du kan lære, hvordan du skal behandle dit påtrykte tøj korrekt.

Dette produkt er noget HELT særligt!

Der følger en unik beskrivelse med, til hver tøjdel, som beskriver designets navn, chakrasymbolet, dets egenskaber og farve. Du kan vælge at tage til dig, hvis du synes det passer til dig. Læs mere her!

Print og levering!

Så snart du afgiver din ordre, tager det 2-7 hverdage at kreere dit produkt og den gennemsnitlige forsendelsestid er 6 hverdage alt efter leveringssted. Derfor er forventet leveringstid 14 hverdage efter bestillingen. At lave produkter på bestilling i stedet for i mængder hjælper med at mindske overproduktion. Så tak, fordi du træffer betænksomme købsbeslutninger!

Behandl dit chakratøj med omhu! Følg vaske og brugsvejledning her!

FØLG MED – TILMELD NYHEDSBREV

FØLG CHAKRA-TØJ.COM PÅ DE SOCIALE MEDIER